Oblíbené hračky?

První hračka pro naše miminko. Jistě Vaše miminko dostalo od rodiny i přátel mnoho hraček již k narození anebo jste si i Vy udělali radost a nějakou mu pořídili. Dnes jsme pro Vás připravili článek o nejoblíbenějších hračkách podle našich zákazníků.  Hračky

Usínáček – mazlíček Peppa

Jedna z nejoblíbenějších prvních hraček v našem obchodě, jedinečná kolekce ručně vyráběných látkových mazlíčků pro děti každého věku, vyrábí se výhradně z přírodních materiálů.

Peppa je navržena tak, aby se stal více než panenkou-kamarádem, hračkou nebo šidítkem. Výplň ze 100% ovčí vlny snadno absorbuje vůně a nabízí tak uklidňující aroma známých vůní, které jsou důvodem, proč se kamarád peppa brzy stane oblíbenou hračkou Vašeho dítěte.

Jednoduchý výraz obličeje stimuluje dětskou fantazii. Usínáček může spát, smát se, plakat, být smutná nebo šťastná a být tak nejlepším přítelem Vašeho dítěte v každém okamžiku. Peppa panenky jsou ručně vyráběné v duchu "Fair Trade".  ... nepostradatelná maličkost Vašeho dítěte.

Složení: 100% bavlna, plněno 100% ovčí vlnou

 Peppa

Hračka na ručičku – náramková hračka

 

Další velmi oblíbená hračka je hračka na ručičku. Jelikož miminko v prvních týdnech nic neudrží v ručičce, vymysleli návrháři speciální plyšovou hračku na náramku. Tato hračka se umístí na ručičku, anebo nožičku miminka pomocí suchého zipu. V okamžicích kdy miminko zvedá ručičku, anebo nožičku, hračka velmi jemně chrastí. To zaujme Vaše miminko. Hračka je vyráběna a navržena tak, aby rozvíjela smyslové vnímání Vašeho miminka.  Díky suchému zipu lze hračku připevnit také k postýlce anebo kočárku.

Hračka na ruku

 

Kohoutek BOB

 

Další již poněkud větší hračkou je kohoutek Bob. Tato hračka zaujme děti především díky pestrosti barev. Hračka je vyrobena tak, aby každou svou částí zaujala Vaše děti. Kohout Bob je vyroben z různě strukturovaných a barevných materiálů, které stimulují zrak, hmat a rozvíjí motoriku. Ocas při doteku šustí. Vytažením spodního kroužku začne Bob postupně klovat (vydávat zvuk) a hýbat hlavičkou. Kontrastní černobílé vzory na spodní části křídel pomáhají správnému rozvoji zraku v první vývojové fázi dítěte. Charakteristický tvar očí upoutává dětskou pozornost a podporuje rozvoj koncentrace.

Kohout Bob

Tak toto byly naše nejoblíbenější hračky dle našich zákazníku pro Vaše malé poklady. Sledujte nás, postupně budeme přidávat rady a typy pro Výběr hraček i pro větší děti a samozřejmě také rady s výběrem hraček na Vánoce 😊

Těšíme se na Vás v naší prodejně HAPU. Tým HAPU  Prodejna